úterý 31. prosince 2013

Šťastný nový rok 2014

Ahoj všem , chci Vám všem popřát do nového roku 2014 - hodně zdraví , rodinné pohody, lásky a těm , kdo šijí :o)) přeji ještě torchu něco víc a to ostré jehly po celý rok, a ať nám v těch nějhorších chvilkách nedochází sakra ta spodní nit :o)) Renata

sobota 28. prosince 2013

Witty Kitty

Witty Kitty kabelku jsem ušija , jako KOPÍRKA :o) přesně jsem okopírovala kamarádku Lenku , která jako první ušila moc pěknou dětskou kabelku. Já jsem ji jen okopírovala jen maličko změnilalátečky panelem jsem dala červený ( lišil se barvou Lenka použila zelený ) vrchní látku jsem také změnila ale jinak jsou naprosto stejné :o) Lenka mi odpustila a naše Vanda měla od Ježíška kabelku , ze které má neuvěřitelnou radost :o)

pondělí 23. prosince 2013

Krásně svátky Vánoční

Přeji Vám všem krásné Vánoční svátky, plné pohody, klidu a míru.
Vaše Renata

středa 18. prosince 2013

Vánoční svátky mohou začít

Vánoční svátky mohou začít , konečně jsem se dostala do šicího tempa , které mě někdy během léta opustilo. Během minulého víkendu jsem si dala dohromady vánoční ubrus z kolekce látek od Lynette Anderson , včetně výšivky od stejné autorky. Ubrus jsem ušila stejně jako již o týden dřív ušitý polštář , kde jsou použity stejné látky ale výšivka je z Red Brolly-free patterns.

sobota 7. prosince 2013